Dobrodošli na servis za sveobuhvatnu pomoć u poslovanju!

Mi smo Naslednik d.o.o, firma sa tradicijom u poslovanju dugom dve decenije. Iza nas je bogato iskustvo u poslovima osnivanja preduzeća i radnji, knjigovodstva i konsaltinga.

Otvoreni smo za saradnju iz oblasti administrativnog, ekonomskog, finansijskog i pravnog segmenta poslovanja. Ukoliko još uvek nemate advektane saradnike iz ovih oblasti ili pak niste zadovoljni dosadašnjim saradnjama, kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam se predstaviti na kraćem sastanku .

Klijentima i saradnicima pristupamo na korektan način nudeći im ažurnu i profesionalnu uslugu, po čemu smo prepoznatljivi, kako kod klijenata, tako i kod državnih organa sa kojima sarađujemo.

Ovaj servis je samo kruna našeg angažovanja za dobrobit poslovanja klijenata, ali i svih drugih poslovnih ljudi i profesionalca. Želimo da svakome omogućimo da besplatno i na jednostavan način dođe do raznih neophodnih obrazaca, propisa, informacija, vesti, linkova i svega onoga što Vam može biti potrebno u poslovanju.

 

Cilj, misija, vizija

Težimo da profesionalnim pružanjem usluga dostignemo najviši nivo poslovanja u oblasti  administrativno – ekonomsko – finansijsko – pravnog segmenta poslovanja. Naš cilj je omogućavanje preduzetnicima, odnosno  malim i srednjim preduzećima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, a svoju administraciju bez brige i sa poverenjem prepuste nama da se o njoj na visoko ekonomičan način staramo.

 

Lokacija

Marka Oreškovića br. 11
Marka Oreškoviča br. 17

Zvezdara 11050, Beograd

 

Radno vreme

Ponedeljak – petak: 09 h – 16 h

Subota: 10 h – 15 h

Nedeljom i praznicima ne radimo, ali smo za naše klijente uvek dostupni

 

Kontakt

tel 1:       + 381 11 408 07 40
tel 2:       + 381 11 455 50 12
      

e-mail: office@naslednik.rs

Kontaktirajte nas mejlom, telefonom, pismom ili dođite lično.

Pružićemo vam dopunske informacije o preduzeću i našim uslugama.

Budite slobodni da sa nama podelite svoje mišljenje. Ukoliko imate prigovor, savet ili predlog koji bi nam pomogao da poboljšamo usluge, imajte u vidu da je vaše mišljenje za nas od neprocenjivog značaja.

Zahvaljujemo.